Stasjoen-Tønsberg-møteplass-restaurant-spiseplassene.jpg

Restaurant

I restauranten tilbyr vi ukens tre retters meny med tilhørende viner. Ukens meny blir lagt ut her på våre nettsider hver mandag. Vi har også en à la carte meny hvor du kan velge fritt blant våre retter. Vår finske kjøkkensjef Nicholas Wardi, henter inspirasjon både fra det europeiske og asiatiske kjøkkenet, men bruker kun råvarer som er i sesong og prioriterer lokal tilknytning så langt det lar seg gjøre.

Lunsj


På dagtid serverer vi deilig lunsj i restauranten på Stasjonen. Menyen består av ulike klassikere og andre gode lunsjretter. Menyen endrer seg etter sesong. Det er mulig å bestille bord til mindre og større avtaler. Se bordbestilling under.

For bedrifter kan vi tilby en bedriftsavtale for fast bespisning, vennligst ta kontakt på e-post stasjonen@stasjonentb.no for avtale. Lunsj serveres tirsdag til fredag kl 11 - 15 og lørdager kl 12 - 15

Se menyen her


Stasjoen-Tønsberg-møteplass-restaurant-.jpg
stasjonen-tønsberg.restaurant-middag

Middag

stasjonen-tønsberg.restaurant-middag

I restauranten tilbyr vi 5-retters meny med tilhørende viner. Vi har også en à la carte meny hvor du kan velge fritt blant våre retter. Kokkene henter inspirasjon både fra det europeiske og asiatiske kjøkkenet, men bruker kun råvarer som er i sesong og prioriterer lokal tilknytning så langt det lar seg gjøre.

5 retter – 750,-
SASHIMI Kveite, kryddersoya, nøttesmør (S, SF, F, M)
SPRØ SJØKREPS Sjøkreps, bisque, kål (SK, M)
BRAISERT HØYRYGG Asparges, soppmajones, potetkrokett (M, HG, BL, E, SP)
BEAUFORT Fransk alpeost, eplepure, sprøtt surdeigsbrød (HG, M)
RABARBRA Karamellisert hvit sjokoladekrem, butterdeigskiste (M, HG, E)

4 retter – 665,- // 3 retter – 585,-

Á la carte
ØSTERS med sjalottløk, hvitvinseddik, sitron (Bløtdyr) 35,- pr stk.
FRITERTE RÅREKER med togarachi og ramsløkmajones (SK, E, SP) 148,-
HVIT ASAPRGES med eggesmør og jordskokkchips (M, E,) 168,-
HVALTARTAR med hjertesalat, sitronmajones og ramsløk (BL, SE, E, SP) 152,-
SASHIMI Kveite, kryddersoya, nøttesmør (S, SF, F, M) 175,-
SPRØ SJØKREPS Sjøkreps, bisque, kål (SK, M) 198,-

BREIFLABB Kremet soppsaus, rosenkål, potetkrokett (F, HG, M) 295,-
BRAISERT HØYRYGG Asparges, soppmajones, potetkrokett (M, HG, BL, E, SP) 290,-

KOKOS IS, Italiensk marengs, yuzu slush 140,-
BEAUFORT Fransk alpeost, eplepure, sprøtt surdeigsbrød (HG, M) 140,-
RABARBRA Karamellisert hvit sjokoladekrem, butterdeigskiste (M, HG, E) 145,-

ALLERGENER
M = MELK, HG = HVETEGLUTEN, SP = SENNEP, B = BLØTDYR, SF = SESAM,
E = EGG, SK = SKALLDYR, P = PEANØTT, SV = SVOVEL, HN = HASSELNØTTER,
MN = MANDEL, SE = SELLERI, SO = SOYA, F = FISK

Drikkekartet finner du her