_AVE6410.jpg

Restaurant

I restauranten tilbyr vi ukens tre retters meny med tilhørende viner. Ukens meny blir lagt ut her på våre nettsider hver mandag. Vi har også en à la carte meny hvor du kan velge fritt blant våre retter. Vår finske kjøkkensjef Nicholas Wardi, henter inspirasjon både fra det europeiske og asiatiske kjøkkenet, men bruker kun råvarer som er i sesong og prioriterer lokal tilknytning så langt det lar seg gjøre.

Lunsj


På dagtid serverer vi deilig lunsj i restauranten på Stasjonen. Menyen består av ulike klassikere og andre gode lunsjretter. Menyen endrer seg etter sesong. Det er mulig å bestille bord til mindre og større avtaler se bordbestilling under.

For bedrifter kan vi tilby en bedriftsavtale for fast bespisning, vennligst ta kontakt på e-post stasjonen@stasjonentb.no for avtale. Lunsj serveres tirsdag til fredag kl 11 - 15 og lørdager kl 12 - 15

Se menyen her


stasjonen-tønsberg.restaurant-middag
stasjonen-tønsberg.restaurant-middag

Middag

stasjonen-tønsberg.restaurant-middag

I restauranten tilbyr vi 5-retters meny med tilhørende viner. Vi har også en à la carte meny hvor du kan velge fritt blant våre retter. Kokkene henter inspirasjon både fra det europeiske og asiatiske kjøkkenet, men bruker kun råvarer som er i sesong og prioriterer lokal tilknytning så langt det lar seg gjøre.

5 retter – 720,-
- Vaffel, løyrom og rømme
- Piggvar, fermentert selleri og fennikel
- Ytrefilet, sopp og grønnkål
- Brilliat savarin og potet
- Sjokolade, nyr og salt karamell

4 retter – 650,- // 3 retter – 575,-

Á la carte
- Piggvar, fermentert selleri og fennikel – 195,-
- Vaffel, løyrom og rømme – 140,-
- Torsketunger – 135,-
- Kongekrabbe og linguini – 165,-
- Purreløk og hollandaise – 142,-
- Brilliat savarin og potet – 145,-

- Kylling, gnocchi og sopp – 210,-
- Ytrefilet, sopp og grønnkål – 315,-

- Sjokolade, nyr og salt karamell – 145,-
- Crema Catalan og blodappelsin – 135,-

Drikkekartet finner du her