_AVE6784.jpg

Kafé/Bar

Kaféen åpner kl 11. Her kan du plukke med deg en kaffe, en nybakt bolle, noe påsmurt eller surdeigsbrødet vårt. kaféen kan brukes til både fritid og jobb. På Stasjonen bar kan dere nyte noe godt å drikke før og etter middagen. I tillegg serverer vi deilige surdeigspizzaer.

Kollage-bar.jpg

KafÉ & surdeigsbakeri

Her kan du få en god start på dagen, holde et møte, sette deg ned og jobbe i den romslige kaféen eller ta med deg en god kopp kaffe on-the-go. Vårt bakeri leverer nybakte boller og brød av surdeig hver morgen. Til å spise her eller ta med seg hjem. Vi ønsker at folk skal bruke kaféen både til fritid og jobb, enten du skal møte venner eller tar med deg bedriften din for en jobblunsj eller et møte.

bar

Mange sitteplasser og allsidig barmeny gjør Stasjonen bar til det perfekte stedet for å møte familie, venner og kollegaer. Vi har shuffleboard, biljard, bordtennis og brettspill.

Hver fredag har vi After Work fra kl 16. Perfekt avslutning på arbeidsuken! Masse god drikke og DJs sørger for ekstra god stemning.
Det skjer mye spennende i baren både i ukedager og helger. Øl- og vinsmaking, konserter, DJs og på tirsdager har vi Quiz. Følg med på vår kalender for oppdatert program!

Bordreservasjoner for grupper over 8 personer etter 16.00, gjøres på e-post til stasjonen@stasjonentb.no

PIZZA
Hver dag fyrer vi opp vår vedfyrte pizzaovn for å serverer digg surdeigspizza med spennende topping, til lunsj eller middag.  
Vi tilbyr også mulighet for å ta med seg pizza med hjem eller på jobb, når vi har kapasitet.
Se pizzamenyen her